Відвідайте офлайн захід “Я в кадрі: працюємо з емоціями”

Відчуйте себе впевнено перед камерою!?

? Приходьте на наш тренінг “Я в кадрі: працюємо з емоціями”, який є одним з низки офлайн заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися і вдосконалюватися.
Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (30 серпня 2022 року). На офлайн-заході, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” кожен з присутніх:
✅ засвоїть базові знання про емоційні навантаження у кадрі,
навчиться застосовувати контрольовані емоції як в кадрі, так і в повсякденному житті,
✅ отримає можливість практично застосувати набуті знання з допомогою тренера.

Спеціальний гість заходу – Володимир Крутоус, редактор, журналіст, телеведучий та керівник студії «Ку-раж» поділиться з вами рекомендаціями, які допоможуть зрозуміти, на що необхідно звернути увагу в першу чергу, працюючи на камеру та пропрацює з вами ефективні вправи, які допоможуть вам керувати своїми емоціями перед камерою.
Під час заходу ви навчитесь враховувати всі важливі аспекти роботи в кадрі, зрозумієте як бути в контакті з уявною аудиторією та контролювати свої емоції. Бо саме від вас, як головного героя відео залежатиме, чи буде ролик цікавим та професійним.??
Реєструйтесь за посиланням ?https://forms.gle/ohGaD5SFVtgQmHki9 ? та пам’ятайте: те, що ви робите зараз, визначає ваше майбутнє і майбутнє вашої справи.

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

? Час проведення заходу: 30 серпня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 28 серпня 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати діти, підлітки, особи ВПО та мешканці Кропивницького і Кіровоградської області.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР”” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_особистийрозвиток #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallya