ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує вас на офлайн-захід з психоемоційної підтримки ВПО “Вихід з депресії є!”

Про своє психічне здоров’я потрібно починати піклуватись “ще вчора”!?

ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує вас на офлайн-захід з психоемоційної підтримки ВПО “Вихід з депресії є!”, який відбудеться 7 вересня 2022 року на громадському майданчику “Gogle87” за адресою: м. Кропивницький, вул. Гоголя, 87.

Досвідчена тренерка та психологиня розповість вам про прикладні можливості у сфері психології, розкаже як само визначати умови нормального функціонування психічної діяльності людини, навчить користуватись засобами саморегулювання психіки та проводити діагностику можливих депресивних станів.

А ви своєю чергою будете тільки встигати ставити питання, бо тема зустрічі сьогодні надважлива. Знання, які ви шукали раніше ви отримаєте вже в цю середу.

Ви зможете:
? ознайомитись з загальноприйнятими методами, прийомами та засобами збереження психологічного здоров’я в сучасних умовах;
? опанувати навички подолання депресивних проявів, які присутні в вашому житті;
? дізнатись про техніки самодопомоги при депресії.

Під час невимушеного спілкування ви не тільки отримаєте знання про психічне здоров’я сучасної людини та шляхи його збереження та загартування, а й за потреби зможете отримати психологічну допомогу та пройти індивідуальну психотерапію.
Психічне здоров’я – це найважливіше що в нас є! Почніть щасливо та повноцінно жити вже сьогодні!

Реєструйтесь за посиланням https://forms.gle/2T3x5fXA5ygbGxQP8

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Час проведення заходу: 7 вересня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 6 вересня 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати мешканці та мешканки Кропивницького та Кіровоградської області разом із дітьми (в приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході).
? Додаткова інформація за тел.: +36 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_психоемоційнапідтримкавпо #gogle87