Успішно закінчили курс “Основи відеомонтажу”джуніори

Світ не стоїть на місті й кожного дня ринок праці потребує від нас нових знань для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці!?
Тому українці намагаються встигати за попитом та кожного дня поповнюють пул своїх навичок! Тепер зрозуміло, чому на курс “Основи відеомонтажу” була така велика кількість заявок. І найвмотивованіші вже не тільки поповнили ряди джуніорів, а й отримали свої перші сертифікати, що підтверджують їх участь на курсі.

Протягом серпня під час занять учасники курсу прослухали теоретичну частину монтажу, вивчили 10 правил комфортного монтажу за підручником А. Г. Соколова, навчилися відрізняти та застосовувати на практиці основні прийоми монтажу, отримали базові знання з кліпового і класичного монтажу та отримали базові знання з техніки зйомки.

?Отже, базові знання отримано, а сертифікати про закінчення курсу “Основи відеомонтажу” стануть яскравим нагадуванням про навчання та гарним мотиватором для майбутнього професійного росту наших слухачів!
Друзі, якщо ви не встигли зареєструватись на цей курс – у вас є можливість стати учасником наступних наборів. Слідкуйте за нашими анонсами – набір вже незабаром.?

? Додаткова інформація стосовно онлайн-курсів та офлайн івентів в м.Кропивницький за тел.: +38 (066) 171 30 15, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_відеомонтаж