Запрошуємо на офлайн-захід з психоемоційної підтримки ВПО «Я в кадрі: психологічна інтеграція особистості у сучасний світ”

Отримайте практичні навички самоконтролю, вміння розслаблятись та швидко концентруватись на певному завданні!?

ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує вас на офлайн-захід з психоемоційної підтримки ВПО «Я в кадрі: психологічна інтеграція особистості у сучасний світ”, який відбудеться 14 вересня 2022 року на громадському майданчику “Gogle87” за адресою: м. Кропивницький, вул. Гоголя, 87.

Цього разу тренер буде розглядати з вами тему “Самоконтроль і як цього досягти. Зняття внутрішніх зажимів і які вправи допомагають цьому”, а потім за допомогою певних вправ ви засвоїте тему та зможете використовувати у повсякденному житті набуті навички.
Друзі, ви нарешті розвинете в собі вміння розслаблятись та концентруватись в потрібний момент в потрібному місті та зрозумієте як зняти свої внутрішні зажими за допомогою «якорів».

Під час заходу у вас буде можливість взяти участь у відео-зйомці для закріплення результату та після зйомки обговорити свої відчуття та позитивні й негативні моменти.

Реєструйтесь на захід за посиланням ?https://forms.gle/cj4VNZuGG1TXiGpr9

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Час проведення заходу: 14 вересня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 13 вересня 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати мешканці та мешканки Кропивницького та Кіровоградської області разом із дітьми (в приміщенні хабу є облаштована дитяча кімната, де ваші діти можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході).
? Додаткова інформація за тел.: +36 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР”” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_психоемоційнапідтримкавпо #gogle87