Втретє стартує наш Курс “Основи відеомонтажу”

Друзі, вже втретє стартує наш Курс “Основи відеомонтажу” в онлайн-форматі, який збирає групу більш просунутих слухачів, які вирішили покращити свої знання.

Тому, якщо ви хочете стати більш професійним у сфері монтажу, дізнатись лайфхаки та почути корисні поради для створення більш якісного відеоконтенту – станьте слухачем онлайн курсу “Основи відеомонтажу” (початок 3 жовтня 2022 року).

Курс складається з п’яти занять, під час яких ви:
? дізнаєтесь фішки швидкого відеомонтажу,
? зрозумієте за яким принципом поєднуються окремі частини відео;
? дізнаєтесь про трендові спецефекти та відеопереходи;
? попрацюєте зі звуком.

Досвідчений відеомонтажер Віталій Шевелев детально пояснить як треба підготуватись до зйомки, яке обладнання використовувати, який аудіоматеріал та як саме монтувати відео в редакторах зі створення сучасних відео. Такі заняття стануть у пригоді всім, хто давно мріє навчитись монтувати, але не знає з чого розпочати свій шлях. Також, учасники та учасниці, які пройдуть 80% занять курсу отримають сертифікати про проходження курсу.?

Під час навчання та навіть після його проходження ви будете отримувати підтримку у закритому чаті від модератора курсу Віталія Шевелева – професійного відеооператора, режисера монтажу та засновника production studio “Кіно_механіка” @kino_mekhanika.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Реєструйтесь за посиланням ?https://forms.gle/Vcg2nE4anp66LHjv6 ?

? Час проведення: з 3 жовтня 2022 року, 18:00-19:30.
Реєстрація діє до 27 вересня 2022 року.
? Місце проведення: онлайн на платформі zoom.
❗️ Відвідування курсу “Основи відеомонтажу” безоплатне.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_відеомонтаж