Реєструйся на курс “Арт-терапія”

Сьогодні більшість з нас проживають невідомість, невизначеність, та в деяких випадках присутні навіть відчуття відсутності безпеки та незахищеності.
У таких ситуаціях нам потрібні спілкування та підтримка однодумців, розширення соціальних зв’язків та головне – турбота про свій емоційний стан.
Тут треба втручання спеціалістів або самостійне регулювання власного нестабільного внутрішнього стану та відновлення емоційної стійкості. І це ви можете зробити на курсі “Арт-терапія”, який організовується ГО “Платформа розвитку “СМР”. Всього десять зустрічей і ви:
✅ навчитесь справлятись зі своїми емоціями;
✅ гармонізуєте власний емоційний стан;
✅ адаптуєтеся до змін навколишнього середовища;
✅ почнете турбуватися про себе;
✅ зможете надавати необхідну підтримку своїм дітям;
✅ сформуєте свою систему підтримки та почнете допомагати в цьому своїм близьким та рідним.

Курс розрахований на українців від 18 років та батьків із дітьми, які опинилися в складних ситуаціях, або які змушені покинути свої домівки через складне положення у нашій країні, які відчувають емоційне вигорання та труднощі у спілкуванні, у яких виникають труднощі з наданням підтримки своїм дітям і рідним.
Під час курсу ви також отримаєте інформацію, яка допоможе вам впоратися з травмами, які виникли внаслідок війни та навчитесь турбуватись про себе простими доступними методами через дихання.
? Працюватимемо методами арт-терапії та гештальт-терапії.
Реєструйтесь до 21 жовтня 2022 року за активним ? https://forms.gle/Ga9uWFdbToYKWRsf6 ?
Обирайте можливості, будуйте майбутнє!
? Час проведення: з 24 жовтня 2022 р., 18:00 – 19:30 кожного понеділка.
Курс складається з 10 занять, відвідування яких обов’язкове.
? Місце проведення: онлайн-зустріч на платформі zoom.
❗️ Відвідування групи психологічної підтримки безоплатне.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_арттерапія