Запрошує всіх охочих на інтеграційний офлайн-захід для ВПО та приймаючої громади “Кропивницький художній”

Впевненість та підтримка поряд – треба тільки простягнути руку!?
ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області і представників місцевого населення на інтеграційний офлайн-захід для ВПО та приймаючої громади “Кропивницький художній”, який відбудеться 13 жовтня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.

На цій зустрічі ви отримаєте психоемоційну підтримку, інформацію щодо культурного життя, поради для відновлення внутрішніх ресурсів засобами малювання, нейрографії, скетчингу та арт-терапії. Також дізнаєтеся про соціальні та гуманітарні центри міста Кіровоградської області. Це допоможе вам швидше пристосуватись до нового місця проживання, повноцінно доєднатись до всіх можливих ресурсів допомоги та знайти нових друзів.

Інтеграційний офлайн-захід для ВПО та приймаючої громади “Кропивницький художній” — буде дуже корисним та цікавий вам, бо тут ви отримаєте:
⏩ інформацію про культурні осередки Кропивницького та можливості для ВПО;
⏩ навички творчої самопідтримки в домашніх та родинних умовах;
⏩ підтримку групи;
⏩ корисне, яскраве дозвілля;
⏩ нове позитивне коло спілкування.

Реєструйтесь на захід за посиланням ?https://forms.gle/84uoBvXJCphKVd4r7 ?
Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Час проведення: 13 жовтня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 12 жовтня 2022 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати ВПО з Кіровоградської області та представники приймаючої громади разом із дітьми (в приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході).
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля