ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує родини з дітьми, ВПО в Кропивницькому і Кіровоградській області на інтеграційний офлайн-захід “Кропивницький театральний”

Пориньте в цілющу силу театрального мистецтва!
ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує родини з дітьми, ВПО в Кропивницькому і Кіровоградській області на інтеграційний офлайн-захід “Кропивницький театральний”, який відбудеться 20 жовтня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.
Під час зустрічі ви познайомитесь з культурними осередками громади, дізнаєтесь про Кропивницький український академічний музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького та почуєте інформацію про історію міста та культуру Кіровоградщини. Це допоможе вам швидше пристосуватись до нового місця проживання, знайти улюблені місця для відпочинку та нових друзів.
Інтеграційний офлайн-захід для ВПО буде цікавий та корисний кожному, бо тут ви не тільки знайдете однодумців, а й:
? познайомитеся з театральною історією нового для вас міста;
? отримаєте знання про можливості для дозвілля у Кропивницькому;
? поспілкуєтесь в теплому дружньому колі;
? отримаєте знання про художні колективи, театральні студії Кропивницького;
? за потреби отримаєте психоемоційну підтримку.

Отже, реєструйтесь на захід за посиланням https://forms.gle/kpsVAHj3vPDDNbrb7 та приходьте наступного четверга до громадського майданчика “Gogle87”.


Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Час проведення: 20 жовтня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 19 жовтня 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати ВПО з Київської області та представники приймаючої громади разом із дітьми (в приміщенні хабу облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході).
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram @development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР”” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля