Міжрегіональний молодіжний онлайн-форум “Молодь. Перемога. Майбутнє”

Друзі, а як вам ідея – змінити країну на краще??

Бо сьогодні тільки молоді це під силу! Тому пропонуємо не зволікати та приєднатись до міжрегіонального молодіжного онлайн-форуму “Молодь. Перемога. Майбутнє”, який відбудеться 18 листопада 2022 року, 11:00-17:00.

На заході ви зможете не тільки почути виступи відомих особистостей, які сьогодні роблять великий вклад у розвиток нашої країни, а й обміняєтесь досвідом, успішними кейсами та отримаєте можливість висловити свою думку, яка матиме всі шанси для подальшого розвитку.
Молодіжна політика повинна розвиватись!☝️
Тому задля сприяння її подальшої реалізації та покращення ми запросили для участі у заході спікерів з молодіжної сфери з різних куточків України, які працюють на благо України.

Отже, не стійте осторонь та проводьте час з користю – зав’язуйте нові корисні знайомства, розкажіть про потреби молоді у вашому регіоні, спілкуйтеся з відомими людьми та дізнайтесь цікаві ідеї для розвитку молоді у твоєму регіоні:
✔️ отримуйте мотивацію та активізуйтесь для впровадження позитивних змін для себе та України;
✔️ візьміть участь в панельних дискусіях: “Молодь”, “Перемога”, “Майбутнє”
✔️ дізнайтесь про досягнення і можливості для молоді України;
✔️ дізнайтесь, які існують проблеми в молоді та шукайте разом із нами шляхи їх вирішення у воєнний період;
✔️ спілкуйтесь з відомими людьми нашої країни.

Та це ще не все! Для найактивніших учасників організатори форуму дарують можливість виграти цінні призи.?
Отже, вже зараз плануйте нашу із вами зустріч у своєму календарі, реєструйся за посиланням ?https://forms.gle/WNnSx9U9okN5EzX9A ?, діліться ним зі своїми друзями та починайте втілювати позитивні зміни разом з нами! Бо ми знаємо – ви можете!
*Участь в онлайн-форумі зможе взяти кожен, хто зареєструється.

? Дата: 18 листопада 2022 року, о 11:00-17:00.
Додаткова інформація за телефонами:
? +38 (050) 992 36 74 – Оксана;
? +38 (050) 062 20 22 – Олександр.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_інтеграціявпо #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallya #форум_молодьперемогамайбутнє