Відвідайте онлайн майстер-клас “Петриківський розпис”

Пориньте глибше у звичаї, мистецтво, культуру та історію України!?‍?
Відвідайте онлайн майстер-клас “Петриківський розпис”, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” та познайомтесь з українським декоративно-орнаментальним народним живописом.
Світлана Базилевич, засновниця сімейної арт-студії “Ліхтарик”, навчить вас не тільки малювати в цьому стилі, а й розповість про:
? традиційний український орнамент
? символіку візерунків
? відомі прийоми розпису
?‍♀️‍Під час онлайн-зустрічі ви отримаєте інформацію про традиції українського народного мистецтва, виникнення і походження техніки та приєднання її до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО, та намалюєте свій малюнок петриківським розписом.

Скористайтесь можливістю отримати заряд позитивної енергії та відчути спокій і гармонію всередині! Використайте 1,5 години з користю – створіть власноруч теплу, сповнену любові, роботу!

Реєструйтесь за посиланням https://forms.gle/R8pz3ThqZ8VoBRLz9 .
Майстер-клас розрахований на дітей від 8 років, які братимуть участь в присутності дорослих. Заняття побудовані таким чином, щоб за один майстер-клас ви намалювали повноцінний малюнок та провели час разом зі своєю дитиною з користю.
Майстриня надасть можливість вам забути про турботи та повністю поринути у творчий процес.
Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

? Час проведення: 6 листопада 2022 року 9:30-11:00. Реєстрація діє до 3 листопада 2022 року.
? Місце проведення: онлайн-зустріч на платформі zoom.
❗️ Участь у творчих майстер-класах безоплатна.
❗️❗️Важливо! Перед участю в майстер-класі підготуйте необхідні матеріали: пензлик “білка № 4”, 6, гуаш або акрилові фарби, аркуш А4 (бажано для акварельного живопису).
? Додаткова інформація за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_творчімайстеркласи