ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує вас на офлайн-захід з психоемоційної підтримки переселенців “Психологічна грамотність при спілкуванні”

Спілкування – важлива складова будь-яких цивілізованих людських взаємовідносин!
Ми хочемо, щоб нас чули, але не завжди можемо це реалізувати на практиці в повсякденному житті. Бо в одних людей комунікативні навички розвинуті на високому рівні, а в інших – ні. Ми пропонуємо вам розвивати та вдосконалювати свої навички комунікації, бо це є запорукою ефективної побудови процесу спілкування.
Навчиться якісно взаємодіяти з людьми, правильно спілкуватись та скоріше досягати своїх цілей!?
ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує вас на офлайн-захід з психоемоційної підтримки переселенців “Психологічна грамотність при спілкуванні”, який відбудеться 9 листопада 2022 року на громадському майданчику “Gogle87” за адресою: м. Кропивницький, вул. Гоголя, 87.
Протягом офлайн-заходу “Психологічна грамотність при спілкуванні” ви:
? дізнаєтесь про особливості міжособистісного спілкування;
? ознайомитесь з основними видами передачі інформації;
? розвинете свої комунікативні навички;
? засвоїте техніку ефективного спілкування;
? оволодієте технікою, яка допомагає долати комунікативні бар’єри;
? розглянете методи захисту від деструктивних впливів під час спілкування;
Друзі, долаймо комунікативні бар’єри й труднощі пов’язані зі спілкуванням разом!
Приходьте на захід, де ви виробите власну систему захисту від зовнішніх та внутрішніх факторів впливу й насамперед зможете налагодити спілкування зі своїм оточенням завдяки отриманим навичкам. ?

Отже, реєструйтесь на захід за активним посиланням в шапці профілю @development_platform_smr або перейдіть за цим посиланням ?https://forms.gle/s7fVDYYYgoyz4SW8A ?
Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

? Час проведення заходу: 9 листопада 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 8 листопада 2022р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати переселенці Кропивницького та Кіровоградської області разом з дітьми – в приміщенні хабу є облаштований простір, де ваші діти можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74 у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проекту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_психоемоційнапідтримкавпо #gogle87 #СКЦЗадзеркалля #ngozadzerkallyaЖиття