Відвідайте онлайн майстер-клас “Театральні костюми Олександри Екстер”

Відкрийте для себе українське авангардне мистецтво, створіть свої театральні костюми та познайомтесь з найкращими українськими митцями!?‍?
Відвідайте онлайн майстер-клас “Театральні костюми Олександри Екстер”, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” 20 листопада 2022 року онлайн на платформі zoom!
На цьому майстер-класі завдяки засновниці арт-студії “Ліхтарик” – Світлані Базилевич, ви почуєте розповідь про українське авангардне мистецтво сторічної давнини, яке виглядає вкрай сучасно навіть зараз, та:
? познайомитесь з українським авангардним мистецтвом початку ХХ століття;
? дізнаєтесь про український театр початку ХХ століття;
? намалюєте ескізи театральних костюмів в стилістиці Олександри Екстер;
? ознайомитесь з основними законами колористики;
? дізнаєтесь про вплив та місце українських митців на європейський та світовий авангард.
Під час цієї онлайн-зустрічі ви цікаво проведете час за малюванням, реалізуєте свою фантазію в стилістиці українського авангарду та познайомитесь з театральною революцією початку ХХ століття.

Реєструйтесь за посиланням ?https://forms.gle/qyRjeniKhvqzQgof8 ?.
Майстер-клас розрахований на дітей від 7 років, які братимуть участь в присутності дорослих. Майстер-клас побудований таким чином, щоб у кожного учасника вийшов свій малюнок з зображенням театрального костюма.
Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом з нами!
? Час проведення: 20 листопада 2022 року 9:30-11:00. Реєстрація діє до 17 листопада 2022 року.
? Місце проведення: онлайн-зустріч на платформі zoom.
❗️ Участь у творчих майстер-класах безоплатна.
❗️❗️ Важливо! Перед участю в майстер-класі підготуйте необхідні матеріали: папір, фарби (олівці чи фломастери) або кольоровий папір, олівець, клей та ножиці.
? Додаткова інформація за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_творчімайстеркласи