Як створити свій перший сайт без жодного рядка коду? Розкажемо! Покажемо! Навчимо!?

Реєструйтесь та приєднуйтесь до офлайн-заходу “Твій перший сайт без жодного рядка коду”, що є одним з низки заходів неформальної освіти з отримання мікрокомпетенцій, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР”, 28 листопада 2022 року.
Під час цього заходу учасники та учасниці отримають знання та сучасні цифрові навички, а саме:
? інформацію про наявні системи керування контентом;
? базові знання з таких термінологічних понять як: «Сайт», «Блог», «Хостинг», «Провайдер» та «Домен»;
? інформацію щодо ключових переваг використання та основних функціональних можливостей інструментів та сервісів від корпорації Google;
? детальний огляд сервісу Google-Site;
? практичні навички з розробки, публікації та наповнення необхідним контентом своїх Google-сайтів.
Під час офлайн-заходу ви отримаєте чіткі покрокові інструкції щодо розробки, налаштування та публікації свого першого сайту, практичні навички зі швидкого й безоплатного створення своїх інтернет-ресурсів. А після зможете створити свій перший сайт, який ви налаштуєте та опублікуєте в мережі Інтернет та наповните контентом сторінки новоствореного інтернет-ресурсу!?

Ця зустріч буде корисною кожному, бо інтернет – наше все! Реєструйтесь за посиланням ? https://forms.gle/kufEiJ7ejaLMjD9TA ?
Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!
? Час проведення заходу: 28 листопада 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 27 листопада 2022 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
❗️ Участь можуть брати мешканці та переселенці з Кропивницького і Кіровоградської області від 18 років які мають персональні облікові записи від корпорації Google та мають бажання створити свій перший сайт.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr .
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_отриманнямікрокомпетенцій