Творчість, що допомагає!?

ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області й представників місцевого населення на інтеграційний офлайн-захід для переселенців та приймаючої громади “Кропивницький художній”, який відбудеться 1 грудня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.

Метою проведення цього заходу є допомога в організації якісного родинного дозвілля, отримання відвідувачами додаткового ресурсу для відновлення позитивного емоційного настрою, здобуття нових дуже корисних вмінь, застосування засобів творчості в саморегуляції та організації власного життя.

Залиште свої буденні справи та відпочиньте в дружньому колі на заході, де ви:
✅ проведете яскравий і емоційний вечір;
✅ дізнаєтесь як налагодити спілкування в родині;
✅ познайомитесь з митцями Кропивницького та іншими людьми, які опинились в схожій ситуації та також змінили тимчасово своє місце мешкання;
✅ дізнаєтесь про можливості творчої самореалізації;
✅ навчитесь новим творчим технікам, які зможете застосовувати в повсякденному житті.

Готуватись до заходу не треба. Просто прийдіть та пориньте у легке, невимушене спілкування!

Реєструйтесь на захід за активним посиланням в шапці профілю @development_platform_smr або перейдіть за цим посиланням ? http://bit.ly/3EGJv5m ?
Отже, прямуємо до успішного майбутнього разом! Розвивайся та змінюй світ на краще!
? Час проведення: 1 грудня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 30 листопада 2022 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати переселенці з Кіровоградської області та представники приймаючої громади разом із дітьми (в приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході).

? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля