Відкривайте Кіровоградщину та знайдіть своє місце!

ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області, та місцеве населення, на інтеграційний офлайн-захід для переселенців та приймаючої громади “Кропивницький для дітей”, який відбудеться 22 грудня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.
?‍♀️‍ Метою цього заходу є надання переселенцям корисної інформації про соціально-економічні характеристики приймаючої громади, важливої ресурсної підтримки, знайомство з соціальними та гуманітарними центрами міста Кропивницького та Кіровоградської області.
На заході ви також зможете ознайомитись з культурними традиціями регіону, отримати рекомендації щодо вашої гуманітарної стратегії, психоемоційну підтримку переселенцям та допомогу в розробці соціально-культурної карти для переселенців.

Отже, приходьте знайомитись з новими людьми, спілкуватись та доєднуватись до ком’юніті міста, та дізнаватись про нові ресурси, які полегшать життя у новому місті.
Реєструйтесь на захід за посиланням ? https://forms.gle/W2r4hpXKyzqSBQ2Z6 ?
Прямуємо до успішного майбутнього разом! Розвиваємось та змінюємо світ на краще!?
? Час проведення: 22 грудня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 21 грудня 2022 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
❗️ Участь можуть брати переселенці з Кіровоградської області та представники приймаючої громади разом із дітьми – в приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля