Допоможемо розкрити ваш життєво-творчий потенціал на повну!

Приєднуйтесь до офлайн-заходу «Тренінг з креативності та розвитку творчих здібностей», який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” 17 січня 2023 року на Громадському майданчику “Gogle87” у м. Кропивницький.
Кожен охочий може прийти на майданчик та взяти участь в івенті, який посприяє психічному й особистісному розвитку кожного присутнього, допоможе у розвитку пізнавальних і творчих здібностей, надасть навички спілкування, посприяє розвитку творчої уяви, допитливості, сміливості та гнучкості мислення.
На вас чекає не тільки спілкування, а й корисна інформація від режисера, ігромайстера, тренера-креатора та авторки ігрохітів, яка допоможе швидше адаптуватись до сучасних реалій життя:
✅ розвинути та простимулювати вашу уяву та фантазію,
✅ розібратись в різних техніках визначення рівня обдарованості;
✅ розвинути оригінальність, швидкість та гнучкість мислення.
Отже, прямуємо до успішного майбутнього разом! Розвиваймося та змінюємо світ на краще!

Реєструйтесь за посиланням в шапці профілю посиланням ? https://forms.gle/hLSHffXT8fyeCgXJA ?
? Час проведення заходу: 17 січня 2023 року, 16:00-19:00 (реєстрація до 16 січня 2023 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Участь в заході безкоштовна.
❗️ Участь можуть брати мешканці та переселенці Кропивницького та Кіровоградської області від 12 до 50 + років. В приміщенні хабу є облаштований простір, де ваші діти можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74 у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_особистийрозвиток #gogle87 #СКЦЗадзеркалля