ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області, та місцеве населення, на інтеграційний офлайн майстер-клас для переселенців та приймаючої громади “Маніфестація бажань”

В кожній людині є маленька дівчинка або хлопчик, які вірять у магічне здійснення наших бажань. Та, на жаль, наша доросла частина заважає їх легкому здійсненню. Для успішного досягнення бажаного треба подружити нашу дорослу частину особистості з дитячою!?
ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області, та місцеве населення, на інтеграційний офлайн майстер-клас для переселенців та приймаючої громади “Маніфестація бажань”, який відбудеться 25 січня 2023 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.
Протягом офлайн майстер-класу “Маніфестація бажань” ви:
⏩ навчитесь ставити цілі;
⏩ дізнаєтесь, що заважає досягати бажаного;
⏩ попрацюєте зі своїми установками;
⏩ розберетеся, чому одні бажання здійснюється легко, а інші ніяк;
⏩ дізнаєтесь, які типи характеру швидше досягають бажаного;
⏩ отримаєте робочий інструмент по досягненню цілей і бажань, завдяки якому зможете допомогти собі та за бажанням своїм близьким.ю

Захід буде корисний всім людям, які мають стосунки та вважають, що вони самі творці свого щастя. А також тим людям, які хочуть якісних взаємин, а в житті якось з цим не складається.
Реєструйтесь на захід за посиланням ? https://forms.gle/fxjUDXggQL6a7UYe9 ? та додайте його до свого браузеру.
Отже, прямуємо до успішного майбутнього разом! Розвиваймося та змінюємо світ на краще!?
? Час проведення: 25 січня 2023 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 24 січня 2023 року)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
❗️ Участь можуть брати переселенці з Кіровоградської області та представники приймаючої громади. В приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля