Відбулася спільна зустріч із співвиконавцями плану

Відбулася спільна зустріч із співвиконавцями плану.Розпочала зустріч вітальним словом – Оксана Луньова, координаторка коаліції Луганщина.Жінки.Мир.Безпека. Було озвучено поточний стан виконання Регіонального плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» в Луганській області.

Олена Поліщук, директорка Департаменту соціального захисту населення ЛОДА – підбила підсумки проведення всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Обговорили і стан реалізації проєктів. Зокрема до слова були запрошені:

Поліна Чала, координаторка проєкту – «Регіональний план 1325 в дії у Луганській області (План 1325 в дії)»,

Олена Ніжельська, координаторка проєкту «Через інформування та аналітику до рівності та безпеки»,

Олена Дорогавцева, координаторка проєкту «Повернення до дому: перші кроки (економічна безпека)»,

Марина Бражнікова, координаторка проєкту «Запускай карʼєру. Програма підвищення економічної спроможності».

Колежанки доповіли про стан виконання проєктів, про заходи, які вже було проведено в рамках проєктів, про відгуки учасників та про подальші плани. Під час обговорення із співвиконавцями плану, було виявлено нагальні проблеми, виклики, запропоновано шляхи їх вирішення, визначено спільні цілі та завдання, що допоможе всім учасникам/цім розуміти, що очікується від співпраці і які результати слід досягнути.

Також відбувся обмін контактами між співвиконавцями, що допоможе вчасно виявляти проблеми і вносити корективи в співпрацю для досягнення кращих результатів.Дякуємо всім, хто залучений до виконання спільної мети!

Захід реалізується завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проєкту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

#ЛуганщинаЖінкиМирБезпека#1325КоаліціяЛуганщина#1325_ПРОтиНАСильства#РівністьЗарадиБезпеки#smr_sd_ua