У Верхньодніпровській територіальній громаді Дніпропетровської області представники/-ці поліції провели захід із протидії насильству у школі

Сьогодні більше ніж будь-коли важливо говорити про проблему насильства, особливо серед школярів. Заходи, спрямовані на протидію насильству в школах, відіграють значну роль у формуванні безпечного середовища для дітей.

Варто зазначити, що школярі/-ки були активними учасниками/-цями бесід, тематичних завдань та продемонстрували гарні знання після завершення заходу.

Ці заходи не тільки забезпечують безпеку дітей, але й виховують у них свідомість і глибоке розуміння цієї проблеми. Діти вчаться поваги до інших, відповідальності за свої дії та розуміють важливість взаємодопомоги.

Ми маємо пам’ятати, що діти – це майбутнє нашого суспільства, і ми маємо зробити все можливе, щоб вони зростали свідомими, добрими та відповідальними людьми. Давайте разом створимо безпечне середовище для наших дітей.

Ініціативу «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» впроваджує ГО «Платформа розвитку «СМР» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.