Як молодь може впливати на місцеву владу? – презентація проекту

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди сидят

Запрошуємо молодь 13 жовтня о 10:00 на зустріч-знайомство з СТАН \ STAN art group , під час якої відбудеться презентація проекту «Навчальні поїздки для молоді з обміну досвідом сталої участі в різних регіонах України». Одна з яких – Майстерня (не)дитячої демократії вже успішно відбулася в Івано-Франківську (тут можна переглянути фотозвіт https://goo.gl/YL6Lhv)

Тут молодь з Луганщини отримала практичний досвід досвід впливу на прийняття рішень місцевою владою в інших регіонах України.

 

Крім цього проект передбачає:

– ознайомлення з кращими світовими практиками залучення молоді.

– встановлення зв’язків та обмін знаннями з однолітками з інших громадських організацій;

– покриття витрат на проїзд в обидві сторони та забезпечення проживання і харчування учасників.

На презентації ви отримаєте вичерпні відповіді про те як взяти участь у наступних воркшопах, що незабаром відбудуться на Західній Україні.

Також в учасників та учасниць буде нагода більше дізнатися про діяльність ГО «СТАН» загалом та про можливості, які організація пропонує для молоді, а також про роботу ЮНІСЕФ в Україні.

Приємним бонусом зустрічі стануть вправи з неформальної освіти, з яких ви дізнаєтесь як правильно мріяти.

Презентація проекту відбудеться за сприяння Северодонецкая молодежная рада та Громадський майданчик “ХочуБуду”

Проект «Навчальні поїздки для молоді з обміну досвідом сталої участі в різних регіонах України» впроваджується ГО “МО “СТАН” у рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).