Зміцнення інституційної спроможності молодіжних хабів та центрів Східної України

На данном изображении может находиться: в помещении

Запрошуємо представників молодіжних центрів та хабів Східної України (Луганської, Донецької та Запорізької області) громадської, комунальної, приватної форми власності взяти участь у проекті “Зміцнення інституційної спроможності молодіжних центрів та хабів Східної України”.

Перша ознайомча зустріч відбудеться у м. Краматорську 14-15 грудня. Для того, щоб взяти участь треба подати заявку до 8 грудня 23:59 за посиланням Участь у проекті безкоштовна. Всі учасники забезпечуються харчуванням, проживанням та роздатковими матеріалами. Частково покриваються транспортні витрати.

Ми шукаємо активних представників молодіжних центрів Східної України, які мають бажання розвивати свої навички роботи із молоддю, управління молодіжним центром, стратегічного планування діяльності молодіжного хабу. Також прагнуть дізнатись юридичні аспекти молодіжної роботи та пройти курс національної освітньої програми “Молодіжний працівник”.

Проект проходитиме у три етапи:
Перша ознайомча зустріч 14-15 грудня у м. Краматорськ, Донецької обл.
Курс тренінгів із стратегічного планування. Триденний окремий тренінг для представників кожної області у січні-лютому 2019 р.
Курс тренінгів Національної освітньої програми “Молодіжний працівник”. Триденний окремий тренінг для представників кожної області у лютому-березні 2019 р.
Проект “Зміцення інституційної спроможності молодіжних хабів Східної України” реалізується громадською організацією «Запоріжжя – місто можливостей» при підтримці «Ініціативи Інфраструктурної програми для України», що були створені за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) з метою підтримки України у подоланні наслідків кризи на сході України. Ініціативи втілюються Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für internationalle Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, і складаються з чотирьох компонентів:
Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб
Підтримка українських територіальних громад у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб
Психосоціальна підтримка та управління конфліктами
Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями
Додаткова інформація за електронною адресою zpcityopp@gmail.com або за номером телефону +380982143009 (Марія). Якщо ви неправильно повідомите адресу електронної пошти або телефон, ми, на жаль, не зможемо з вами зв’язатися та запросити до участі.