Нещодавно відбулася презентація Школи Політичної Освідченості для підлітків.

Нещодавно на громадсьму майданчику «ХочуБуду» пройшла презентація Школи Політичної Освідченості, на якій команда активних підлітків Newwave Ганнускова Олександра, Пшеничний Олег та Анжела Понеділок розповіли про основні ідеї та цілі школи.

Присутні дізналися про лекції і розпорядок занять, а також про дату першого заняття в школі і особливості навчання. Цікаво було слухати від команди про те, наскільки важливим є розуміння саме молодими людьми політичної ситуації в країні і  як ця поінформованість допоможе старшокласникам у майбутньому.

Нагадаємо вам, що школа заснована для підлітків 13-16 років, які з цікавістю ставляться до політики. Вона вчить працювати в команді, вести переговори, вирішувати проблеми за допомогою проектів, створених своїми силами і допомагає розібратися в роботі органів самоврядування в Україні, областях і містах.

Ще команда поділилася своїми планами на майбутнє і це вражає – старшокласники не збираються зупинятися на досягнутому і планують рухатися тільки вперед.

Якщо ви не були на презентації, але хочете потрапити в Школу Політичної Освіченості – переходите за посиланням в групу ФБ “Від підлітка до підлітка” за посиланням https://www.facebook.com/groups/2218888138330743/ — там ви побачите всю актуальну інформацію стосовно Школи.

Презентація проводилась в рамках проекту “Від підлітка до підлітка” за підтримки ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада».