Давайте поговоримо ПРО…

Чи змушує тебе увага протилежної статі до твоєї персони червоніти та ніяковіти?? Якщо так, то чи задавався ти питанням — чому так виходить?

Може тому, що ти мало знаєш або зовсім не знаєш нічого про стосунки між хлопцями та дівчатами, між чоловіками та жінками?

А що ти нам відпоси на питання: “Чи ставишся ти відповідально до свого здоров’я?”

Друже, а нам є що тобі розказати! Приходь на захід “Давай поговоримо ПРО…” 27 березня о 14:00 на Громадському майданчику “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78б, 1 поверх) до ГО “Сєвєродонецької молодіжної ради” та дізнайся все:
? про сексуальну освіту;
? про те, як відповідально ставитися до власного репродуктивного здоров’я;
?про профілактику розповлюдження ВІЛ та інфекцій, що передаються статевим шляхом.

Важливо! Також ти зможеш протестувати себе на ВІЛ.

Захід створено в рамках конкурсу інформаційних кампаній з адвокації YouthImpact від Національної молодіжної ради України, що реалізується у партнерстві з ЮНІСЕФ Україна та за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках проекту “Розвиток сталих моделей молодіжної участі”, що є частиною програми “Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні”.

Захід проводиться ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” разом із Луганським обласним центром з профілактики та боротьби зі СНІД за підтримки Відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради в рамках національної інформаційної кампанії з адвокації сексуальної освіти молоді “Давайте поговоримо про…”

Додаткова інформация за телефоном 050-992-36-74 Оксана (координаторка заходу).