Конкурс малих грантів «Не полишаючи нікого осторонь»

До Всесвітнього дня води ЮНІСЕФ за підтримки Уряду Німеччини оголошує конкурс малих грантів «НЕ ПОЛИШАЮЧИ НІКОГО ОСТОРОНЬ». Молодь з Донецької та Луганської області може отримати до 60 тисяч гривень на реалізацію екологічних проектів у своїх громадах.

Мета проекту “Не полишаючи нікого осторонь”: підтримка громадської активності підлітків та молоді Донецької та Луганської областей, які готові долучитися до вирішення проблем охорони та безпеки водних ресурсів, а також навколишнього середовища.

Хто може взяти участь у конкурсі:
  • громадські організації,
  • об’єднання,
  • учні/студенти навчальних закладів,
  • групи або індивідуальні учасники.
Строк прийняття заявок

Заявки приймаються 22 березня по 20 квітня 2019 року включно. Завершення подання заявок – 20 квітня 2019 року, 17:00

Як буде здійснюватися відбір переможців

Відбір переможців буде здійснюватися регіональним конкурсним комітетом, який забезпечить об’єктивність і прозорість надання грантів. До складу комітету увійдуть представники органів місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей, активісти, представники міжнародних та громадських організацій. До розгляду будуть прийняті всі конкурсні заявки, що відповідають вимогам отримання фінансування.

Вимоги для отримання фінансування

Пропонована діяльність має бути ініційованою та реалізуватися підлітками від 14 до 19 років. Очікуваний обсяг фінансування на одну заявку становить не більше 60 000 грн.

Термін реалізації проекту – до 3 місяців. Діяльність за проектом має розпочатися не раніше 20 травня 2019 року із презентацією результатів виконання проекту в серпні 2019 року.
Подаючи заявку на конкурс грантів, учасники погоджуються, що у разі перемоги три представника команди і ментор-наставник візьмуть участь у регіональному форумі з організаційного розвитку (транспортні витрати, витрати на харчування та проживання учасників покривають організатори).


Як подати заявку на участь у конкурсі?

Учасники конкурсу повинні заповнити електронну форму А та додати детальний бюджет проекту (Форма Б).

Форму бюджету, порядок участі, а також додаткову інформацію можна завантажити тут.

За неможливості заповнити електронну форму документи для подання заявки треба завантажити тут , заповнити та надіслати в електронній формі на адресу ГО «СКЦ «Задзеркалля» megproject2018@gmail.com або у паперовому вигляді модератору проекту (контактний тел. +38 050 9901815). Заявки приймаються українською та російською мовами.

У разі потреби, команда проекту може надати консультаційно-інформаційну допомогу із заповненням та подачею заявки.