Свято для порятунку Іванка

Друзі, учора, 7 квітня, на Громадському майданчику “ХочуБуду” пройшли заходи у підтримку хлопчика – нашого земляка Вані Каліберди.

Юлия Кисловская провела три майстер-класи для дітей та батьків: малювання гуашшю, аквареллю і технікою малювання на воді Ебру.

Задоволення, позитивні емоції та гарний настрій отрималі усі присутні на яскравих заняттях. Особливо сподобалось дітлахам малювати технікою ебру.

Як і обіцяла керівниця студії Артстудия Песочница г. Северодонецк, всі кошти, які були зібрані за час проведення майстер-класів (а це 1710 грн.) були перераховані на карту Ксюші Каліберді для лікування хлопчика (дивіться відео).

О 17:00 пройшло велике дитяче свято з іграми, конкурсами, танцями, улюбленими веселими героями та чарівним шоу мильних бульбашок! Кошти від проведення цього заходу також були перераховані мамі хлопчика (всього було зібрано 2900 грн. і це ви побачите на відео).

Організатори свята:

Велика подяка всім, кто відгукнувся та відвідав свято і майстер-класи з малювання. Від усього серця бажаємо мамі й татові терпіння, а Вані швидкого одужання!