Тренінг з недискримінації та ґендерної рівності

Чи знаєте ви, як потреби та інтереси показують конфлікти в родині, організації, громаді? Через що такі конфлікти виникають та як почати враховувати потреби обох статей у плануванні та реалізації проектів в інтересах розвитку громади?

Запрошуємо освітян, громадських активістів, волонтерів та усіх тих, хто планує або впроваджує різні програми та заходи задля розвитку громади м. Сєвєродонецьк 11 квітня 2019 року з 10:00 до 18:00 на Громадський майданчик “ХочуБуду” (м.Сєвєродонецьк, вулиця Гагаріна, 78Б), де ГО “Театр для діалогу / Theatre for Dialogue” проведе 1-денний тренінг з питань недискримінації та ґендерної рівності.

На тренінгу будемо розбирати, які потреби та інтереси показують в родині, організації, громаді та як почати враховувати потреби обох статей у плануванні та реалізації проектів в інтересах розвитку громади.

Також на тренінгу буде розглянуто:
? як на системному рівні можна гарантувати ґендерну справедливість у розробці національних політик;
? недискримінації, поняття ґендеру та особливості ґендерного бюджетування задля врахування потреб жінок і чоловіків у плануванні та реалізації проектів в інтересах громади міста Сєвєродонецьк.

Усі учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікати.

Тренінг проводить Olesya Arkhipova – тренерка, фасилітаторка, джокерка ГО «Театр для діалогу», активістка, за останні півтора роки провела більше 60 тренігів з тем гендерної рівності, протидії дискримінації щодо жінок, та попередження домашнього насильства в більше ніж 15 областях України.

Тренінг проводиться ГО «Театр для діалогу» у м. Сєвєродонецьк в рамках проекту «Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів», що підтриманий KurveWustrow – Centre for Training and Networking in Nonviolent Action у рамках Громадської служби миру, що фінансується Федеральним міністерством з економічної співпраці та розвитку Федеративної республіки Німеччина.

З усіх питань щодо заходу та реєстрації, звертайтеся до Яни Салахової, 0973618379 або 0506567520 theatrefordialogueua@gmail.com