Проєкт “Мережа агентів соціального підприємництва”

Прагнеш розвитку для своєї громадської організації та хочеш почати соціальне підприємництво, але не знаєш як? Зараз у тебе є можливість ? прокачатися і отримати максимум корисної інформації завдяки участі у проєкті «Мережа агентів соціального підприємництва»?.
На тебе чекають тренінги з розвитку підприємницьких навичок та крутезні кейси від тренерів, юридична менторська підтримка, освітньо-практичний тур Україною з обміну досвідом та фінальний захід із залученням влади, потенційних партнерів- інвесторів з метою презентації бізнес-планів, розроблених учасниками проєкту.?

Бери участь в проєкті та дізнавайся?:
● Як за допомогою соціального підприємництва стати незалежними та продовжувати нести свою соціальну місію.
● Як знайти та випробовувати свою ідею для бізнесу.
● Що таке брендування, маркетинг, менеджмент, бізнес- та фінансове планування.
Після навчання ти зможеш використати знання для покращення економічного стану та підвищити соціальну свідомість населення своєї громади.

Для участі тобі треба лише заповнити анкету до 19 липня 2020 року за посиланнями ✍️: https://bit.ly/reesnraciya_MACP і чекати подальших інструкцій від організаторів.
Положення конкурсного відбору шукай за посиланням: https://bit.ly/pologennyaMACP

E-mail: ? smr.masp2020@gmail.com
Додаткова інформація за телефонами:
координаторка проєкту – Луньова Оксана ? +38 (050) 992 36 74,
асистент проєкту – Любий Богдан ? +38 (099) 089 64 53

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.