Презентаційні сесії проєкту “Мережа агентів соціального підприємництва”

Прагни до кращого – змінюй світ навколо себе!

Саме з таким девізом наша команда розпочала інформаційну кампанію щодо старту проєкту “Мережа агентів соціального підприємництва”. Перші презентації відбулися у м. Старобільськ та м.Сєвєродонецьк з метою ознайомлення представників громадськості з діяльнстю в рамках проєкту.

На презентаційні сесії завітали представники громадських організацій, медіа центрів, місцеві активісти і волонтери. Під час презентації були розглянуті такі питання:

● проєкт МАСП та його мета;

● актуальність соціального підприємництва;

● цілі та цільова аудиторія;

● знайомство із положенням конкурсу та правилами відбору учасників;

● проведення навчання з розвитку підприємницьких навичок для бенефеціарів;

● фінальний захід та освітньо-практичний тур для учасників проєкту;

● надання юридичних консультацій в рамках інституційної підтримки;

● створення неформальної мережі неурядових організацій.

Інформаційні сесії були проведені на базі громадської організації «Дієва громада», м. Старобільськ, та на платформі громадського майданчика «ХочуБуду», м. Сєвєродонецьк. Під час презентацій учасники заходів були зацікавлені ідеєю проєкту та актуальністю данного питання в нашому регіоні. Дружня атмосфера допомогла провести сесії на високому рівні, а всі учасники отримали відповіді на свої питання. Завершенням презентації захід не скінчився, нам було дуже цікаво продовжити бесіду з потенційними учасниками в неформальній обстановці.

На наступний тиждень у нас вже заплановані дві сесії у смт. Станиця Луганська та м. Попасна. Не втрачайте свій шанс ознайомитись із проєктом і долучитися до участі у ньому!

Під час інформаційних сесій були дотримані усі карантинні норми, гості та організатори перебували у захисних масках та дотримувалися соціальної дистанції з метою зменшення ризиків поширення коронавірусу COVID-19.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.