Тренерка проєкту “МАСП”

А ви знаєте який зараз час? Час знайомитись із неймовірними тренерами нашого проєкту ?“Мережа агентів соціального підприємництва” (МАСП)! Саме вони закладуть теоретичний міст між учасниками МАСПу та знаннями із соціального підприємництва.

А розпочне серію навчальних модулів тренерка із м. Київ, ?Гладка Анна з темами: “Соціальне підприємництво, як засіб для ГО стати незалежними, соціальна місія” і “Пошук та апробація ідеї для бізнесу. Дизайн-мислення”.
Анна має у своїй сумочці козирі у вигляді диплому магістра з Європейського права, King`s College London, отримала сертифікат 9 – місячного тренінгу для тренерів із соціального підприємництва від Фонду Східна Європа і пройшла міжнародний тренінг з розвитку фасилітаційних навичок від British Council у Лондоні.

Окрім того, вона є досвідченою фасилітаторкою та проєктною менеджеркою за такими напрямками:
✅проєктний дизайн та менеджмент,
✅соціальне підприємництво,
✅дизайн-мислення,
✅бізнес-планування.

За допомогою тренінгових модулів за участю Анни Гладкої ви дізнаєтесь, що ж таке соціальне підприємництво і як його розпочати, а також зрозумієте покроковий алгоритм вибору ніші. Тренінг з дизайн-мислення допоможе вам вивчати свою цільову аудиторію, навчитися не тільки слухати, але й чути. Ви дізнаєтесь, як створювати інноваційні ідеї та оцінювати їх, щоб обирати дійсно ті, що варті уваги.

Безліч крутих ситуацій та дієвих кейсів чекає на вас під час навчання на наших тренінгах у серпні та вересні цього року. ?Приєднуйтесь до МАСП, досить сидіти – час діяти!

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.