Zoom-конференції

Бачу ціль ? – не бачу перешкод! Так і наша команда не боїться проблем, які виникають на шляху реалізації проєкту «Мережа агентів соціального підприємництва» ? .

Нажаль, через неможливість проведення презентаційної сесії у смт. Станиця Луганська у зв’язку з режимом карантину, захід було перенесено у формат Zoom-конференції ? на 15-те липня, 11:00. Проте зацікавлених учасників сесії від цього менше не стало і по завершенню ефіру ми отримали гучний фідбек.

Також було проведено додаткову Zoom-сесію 17-го липня для представників громадських організацій та активістів з усіх міст Луганської області, які з якихось причин не змогли бути присутніми на раніше проведених презентаціях. 

Живе спілкування все ж краще будь-яких відеозв’язків, але ми поважаємо вибір інших міст тимчасово відмовитися від проведення масових заходів і робимо усе можливе, щоб ви отримали необхідну інформацію щодо проєкту доступно і швидко.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.