Тренерка проєкту

Наша наступна наставниця з міста Сєвєродонецьк не просто крута тренерка, вона ще й досвідчений фахівець в сфері бізнесу з економічною освітою ?.

Вже скоро Анастасія Красюк проведе два тренінгових модулі в рамках проєкту «Мережа агентів соціального підприємництва» за такими темами:

1. «Успіх та бізнес-моделювання».

2. «Бізнес-планування».

Завдяки тренінгам від Анастасії Красюк ви дізнаєтесь, як розробити ефективну бізнес модель та створити повноцінний універсальний бізнес-план. Такі навички стануть тобі у пригоді при організації власної бізнес діяльності, для створення організації з напрямом вирішення соціальних проблем та у роботі з різними інвесторами.

До того ж Анастасія пройшла курс ТОТ (від тренера до тренера) від Українського жіночого фонду 2018 та 2020 рр) та брала участь у таких проєктах:

● Економічні можливості для жінок Східної України від Українського жіночого Фонду (2020 рік)

● Економічні можливості постраждалим від конфлікту від Українського жіночого Фонду (2018-2019 рр.)

Моделюй та плануй свою підприємницьку діяльність разом із МАСП! ???

Додаткова інформація за телефонами:

координаторка проєкту – Луньова Оксана ? +38 (050) 992 36 74,

асистент проєкту – Любий Богдан ? +38 (099) 089 64 53

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.