Тренерка проєкту МАСП

Якщо ти плануєш вести підприємницьку діяльність, тобі неодмінно треба знати, хто такі інвестори, як їх шукати, як вести облік доходів, витрат і ще багато чого іншого…?
Ці поняття розкриються для тебе на тренінгах з фінансового планування та фандрейзінгу від вже знайомої тобі тренерки Анастасії Красюк.

На тебе чекає розрахунок фінансової частини власного бізнес плану та шляхи пошуку інвестицій?. Ти отримаєш навички враховувати ВСЕ й ОДРАЗУ, розуміння оцінки рентабельності проєкту та вміння моніторити ресурси?. Хто такі грантодавці та чим вони відрізняються від бізнес ангелів?

«Фінансове планування» і «Проєктний менеджмент для бізнесу та фандрейзінг» – це тренінги, які має пройти кожний соціальний підприємець! Шукай, плануй, із МАСПом бізнес підготуй?!

Додаткова інформація за телефонами: координаторка проєкту – Луньова Оксана ? +38 (050) 992 36 74, асистент проєкту – Любий Богдан ? +38 (099) 089 64 53

#СхідМожливостей#USAID#smr_sd_ua#МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.