Другий етап відбору учасників до проєкту “МАСП”

Продовжуємо розповідати про розвиток нашого проєкту.
1️⃣Пройшов перший етап відбору учасників. З числа поданих заявок наше журі відібрало 18 громадських організацій Луганської області, які набрали максимальний бал.

? Вони пройшли до другого етапу відбору, який відбувся у вигляді скайп-інтерв’ю.

?Під час першого етапу відбору, ми помітили одну особливість – потенційний учасник може погано скласти заявку, але під час інтерв’ю він повністю розкриває проблему своєї громади та шляхи її вирішення, якісно відповідає на поставлені питання.

?Буває навпаки: заявка складена якісно, але під час бесіди потенційний учасник не виявляє зацікавленості та мотивації щодо участі у проєкті. Тому, під час відбору ми дуже уважно підходили до цього питання. Щоб знайти золоту середину наша команда проводила відео-дзвінки і намагалася якомога більше дізнатися про діяльність організації та досвід учасників.
Серед поданих заявок лише 10 організацій зможуть пройти далі. Ті, які вже мають яскравий бекграунд, чіткі цілі та позиції, можуть донести їх до інших та повести за собою.
Це викликає справжню впевненість у тому, що наш регіон у надійних руках, які вже сьогодні готові змінювати його на краще. ??

Додаткова інформація за телефонами: координаторка проєкту – Луньова Оксана ? +38 (050) 992 36 74, асистент проєкту – Любий Богдан ? +38 (099) 089 64 53

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.