Чому «Академія можливостей» краща за Хогвардс?

Першого та другого серпня 30 молодих лідерів та лідерок зі всієї Луганської області почали без магічних паличок, але з магічними тренерами вчитися магії громадської та соціальної активності.

Учасники навчальної програми під час першого модулю навчання відвідали тренінг з командоутворення та дізнались основи PR та комунікації

Учасники навчальної програми “Академія можливостей” відвідали факультет командоутворення, де усвідомили та навчилися перемагати в шахи завдяки командній роботі. Завдяки професору командоутворенню Кирилу Семенову учасники навчилися відрізняти взаємодію між людьми та справжню командну роботу. У результаті, вже молода команда учасників, завдяки правильному розподіленню ролей та обов’язків змогли подолати усі страхи та виклики таємної кімнати взаємодії з людьми та вирушити у чарівний світ можливостей для молоді!

Після цього, відразу, на першому курсі дізналися як варити хайпове зілля та іншим основам PR і комунікації. Внаслідок майстерно складеним картам стейкхолдерів за ступенем «впливовість» – «зацікавленість» вони навчилися передбачати виклики у просуванні проєктів, завдяки влучним ключовим повідомленням.

Звичайно, професорка контент магії Ірина Тітаренко не залишиться осторонь у навчанні амбітних лідерів, тому додала магічної сили контент кейсів сторітеллінгу, що дозволило кожному вже сміливо заявити про себе, однак не забувати, що командна робота принесе більш успішних результатів!

Таким чином вже на першому модулі вони не навчилися левітації, але знають як твердо стояти на своєму та презентувати себе, комунікувати з владою, громадою та бізнесом.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей