Засідання клубу настільних ігор “GameBoss”

Друзі, не кожен знає про переваги настільних ігор. Чим вони гарні? Чому хлопці та дівчата полюбляють грати в них?

Відповідь очевидна. Під час гри хтось з гравців виступає і в ролі актора-героя, і в ролі письменника-режисера, створюючи свою власну історію, причому найчастіше абсолютно унікальну. У настільних іграх гравці стають хто майстром, організуючим і координуючим ігровий процес, а дехто – учасниками, поринаючими у дивовижний світ самої гри.

Цієї неділі чергове засідання клубу настільніх ігор “GameBoss” пройшло на «ура». Якщо ви пропустили його – не засмучуйтеся! Приходьте наступної неділі грати у свої найулюбленіші ігри.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Клуб працює кожної неділі з 15:00 до 19:00 у Громадському майданчику “ХочуБуду” за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78Б.

Обов’язково зареєструйтеся за посиланням, дзвоніть за номерами: +38(095)105-73-39; +38(095)045-46-95, пишіть у месенджер ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram .

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #gameboss