Заняття у розмовному клубі «Takeup_English»

Що таке англійський розмовний клуб? Розмовний клуб «Takeup_English» – це місце де збираються люди різного віку, щоб отримати практику спілкування іноземною мовою.

Щоб у вас була повна картина, дивіться, як проходять такі зустрічі. Зазвичай збирається певна кількість людей (8-10). Є тренерка Анжелика Войтенко, яка має відповідну оствіту та контролює процес спілкування. Її завдання полягає в тому, щоб кожна людина залучалась до спілкування і покращення своєї розмовної англійської. Заздалегіть обирається цікава і актуальна тема для обговорення. А далі починається безпосереднє спілкування.

На фотографіях ви бачите, як учасники першої та другої груп обговорюють теми дієти, системи охорони здоров’я, альтернативної медицини, стресу та переглядають відео на мові оригіналу. А ще кожен з учасників отримав граматику по темам занять.

Реєструйтесь за посиланням та підключайтесь до розмовного клубу «Takeup_English».

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Чекаємо на вас 15.08.2020 з 16:00 до 17:00 та з 17:00 до 18:00.

Адреса: Громадський майданчик “ХочуБуду” (м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78 б). Отримуйте відповіді на свої запитання:

*Відвідування англійського розмовного клубу “Takeup_English” є безкоштовним.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #takeup_english