Творчий майстер-клас з виготовлення квітів з фоамірану: як це було

Скористайтеся можливістю творити, привносити у світ щось нове та проводити вільний час із користю! Реєструйтеся на майбутні майстер-класи.

Творчі майстер-класи

У минулу суботу ми працювали з фоаміраном — матеріалом, який дуже часто використовується у рукоділлі. Майстриня розповіла про правила роботи з цим декоративним матеріалом та дала покрокову інструкцію виготовлення квітки для прикраси.

Кожний учасник майстер-класу відправився додому із неймовірно красивою квіткою, якою можна прикрашати волосся під час прогулянок, на роботі та навчанні.

Дивіться відео-відгук з минулого майстер-класу, реєструйтеся за посиланням та створюйте красу навколо себе разом із нами та Юлією Кисловською! Теми наступних зустрічей та дати ви знайдете у заході Facebook “Творчі майстер-класи”.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

*Участь безкоштовна за умови обов’язкової реєстрації.

Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38(095)105-73-39; +38(066)040-57-00, у месенджері Facebook або в директ Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade