Оголошуємо набір на курс «Аdobe Illustrator»

Професійно в векторній графіці розбирається не кожен, тоді як сьогодні дуже важливо вміти створюваті малюнки, графіку та рекламну продукцію на високому рівні. Пропонуємо тобі стати фахівцем графічної справи після проходження курсу «Аdobe Illustrator»!

Курс “Аdobe Illustrator”

Після навчання ти зрозумієш, що таке справжня свобода творчості, навчишся відрізняти графічні формати по їх особливостям, зможеш створювати нереальні графічні об’єкти і навіть свої власні логотипи.

Якщо тобі цікавий графічний дизайн, верстка, обробка зображень і ти хочеш цим займатися на професійному рівні – ласкаво просимо до лав слухачів курсу «Аdobe Illustrator».

Під час навчання викладачка Тетяна Вініченко допоможе кожному з молодих (18+) та дорослих людей опанувати дану програму з «нуля», навчитися створювати рисунки та графіку на високому рівні.

Програма курсу розкриває 9 важливих тем:
Тема 1️⃣ «Введення курс Illustrator»
Тема 2️⃣ «Налаштування робочого середовища, інструменти»
Тема 3️⃣ «Художні стилі графіки»
Тема 4️⃣ «Робота з контурами»
Тема 5️⃣ «Палітри в програмі Adobe Illustrator»
Тема 6️⃣ “Трасування”
Тема 7️⃣ “Робота зі шрифтами”
Тема 8️⃣ “Складна графіка”
Тема 9️⃣ “Розробка логотипу в Illustrator”

Поповни свій багаж знань, отримай можливість для подальшого професійного зростання і почни отримувати дохід від своєї діяльності вже сьогодні!

Реєструйся за посиланням на безкоштовний курс «Аdobe Illustrator» та стань впевненим користувачем цього графічного редактору.

Обирай можливості, будуй майбутнє разом з нами!

Час проведення занять: СБ, 18:00-21:00.
Місце проведення: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78б, 1 поверх)

Є питання? Дзвони або пиши:

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #adobeillustrator