Знайомимо з першою “живою книгою”, яка завітає до нас вже завтра

Шлях від волонтерки до координаторки проєктів і заступниці голови громадської організації “СМР” нелегкий і тернистий, бо на ньому зустрічаються не тільки зльоти, але й падіння. Які – ми можемо тільки здогадуватися… Оксана Луньова завдяки своєму досвіду знає, бо пройшла цю естафету і ладна поділитися із нами лайфхаками та історіями свого громадського життя!

Захід “Жива бібліотека”

Окрім цього, вам буде цікаво дізнатися, як же можна поєднувати громадську діяльність із працею на державному підприємстві та водночас у податковій мати статус «Фізична особа-підприємець»… Ох, мабуть важко це… Та, як бачимо реально!

Тому, якщо ви ще вагаєтесь — чи поєднувати свою офіційну роботу із громадською діяльністю – приходьте на наш другий захід «Жива бібліотека» і отримайте відповіді на всі свої запитання. Хапайте за хвіст можливість повчитися і «задружится» з самими «живими» книгами та з іншими відвідувачами.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами.

Реєструйтесь за посиланням.

* Відвідування заходів ” Жива бібіліотека” є безкоштовним.

Дата: 23 вересня 2020 р.

Час: 17:00-19:00

Місце: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78Б, 1 поверх).

Відповіді на свої запитання ви можете отримати:

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека