Заочне знайомство із другою “живою книгою” – О.Ніжельською

Захід “Жива бібліотека”

Готові заочно познайомитися із другою «Живою книгою», зустріч із якою відбудеться вже завтра?

Зустрічайте Олену Ніжельську – одну з представниць громадського сектору Луганської області.

Олена все своє життя прожила у Сєвєродонецьку, тому вона як ніхто знає про нагальні потреби громади. Для того, щоб якось змінити якість життя мешканців нашого міста, вона у 2006 році почала займатися громадською діяльністю та співпрацювати з іншими громадськими організаціями.

В 2014 році громадською діячкою з групою однодумців було прийнято відповідальне рішення, яке дозволило впливати на соціально-політичні процеси в регіоні. Було створено громадську організацію «Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець» – публічну платформу для акумуляції та оперативного розповсюдження об’єктивної інформації щодо актуальних подій політичного, військового, суспільного характеру заради відновлення взаємної довіри в місті.

Але і цього виявилось мало – тому Олена балотувалась в депутати Сєвєродонецької міської ради.

Які проблеми це вирішило, які повноваження отримала Олена та чим закінчилася її депутатська діяльність – про це ви дізнаєтесь на заході «Жива бібліотека» вже 23 вересня.

Реєструйтеся за посиланням, приходьте та задавайте свої питання нашій другій «живій» книзі та отримуйте на них вичерпні відповіді. Хто знає – може ви також захочете повторити громадський шлях Олени…

* Відвідування заходів ” Жива бібіліотека” є безкоштовним.

Дата: 23 вересня 2020 р.

Час: 17:00-19:00

Місце: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78Б, 1 поверх)

Відповіді на свої запитання ви можете отримати?:

за телефонами: +38(095)105-73-39; +38(095)045-46-95;

в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека