Знайомство, яке ніяк не можна пропустити!

Захід “Жива бібліотека”

Не розумієте що робити далі та шукаєте мотивацію? Погодьтесь, що може бути краще якихось повчань та правил? Тільки зустріч із реальними людьми, які домоглися всього самі і своїми руками створили себе у громадському просторі.

У вас є крута можливість познайомитися з представницями громадського сектору Луганської області‼️ Приходьте до Громадського майданчику «ХочуБуду» на захід «Жива бібліотека» та отримайте життєві кейси з досвіду наших «живих» книг.

До речі, знайомимо вас ще з одною гостею — Галиною Посвалюк, яка наразі виконує обов’язки директорки обласної комунальної установи «Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень» та є очільніцею громадської організації «Покоління «ЗЕД». Але все її життя було дуже насичене і яскраве:

  • професійну діяльність розпочала як класна керівниця групи зварників у ПТУ;
  • працювала заступником директора з виховної роботи у школі та в літньому таборі;
  • працювала менеджером проєктів в Агенції регіонального розвитку Луганської області;
  • два роки працювала в міжнародній гуманітарній організації Mercy Corps на посаді адміністратора, брала участь у розробці та реалізації проєкту захисту прав дітей для 10 шкіл Станично-Луганського району;
  • минулого року брала участь у програмі ПРООН як національний експерт з питань соціально-економічного стратегічного планування для смт. Очеретине Донецької області;
  • в цьому році стала учасницею міжнародного молодіжного обміну Erasmus+ в межах проєкту «Східні зустрічі» в м.Краків, який об’єднав молодь з 6 країн з метою вдосконалити механізми вирішення конфліктів.

Реєструйтеся за посиланням, приходьте та дізнайся, як стати успішним у громадській сфері, як домогтися успіхів з своїх починаннях та чи можливо одночасно адмініструвати декілька проєктів.

* Відвідування заходів ” Жива бібіліотека” є безкоштовним.

 Дата: 23 вересня 2020 р.

Час: 17:00-19:00

Місце: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78Б, 1 поверх)

Відповіді на свої запитання ви можете отримати:

за телефонами: +38(095)105-73-39; +38(095)045-46-95;

в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека