Допомагаємо налагодити дружні стосунки з персональним комп’ютером

Сьогодні комп’ютерна грамотність знаходиться в одній площині з такими базовими навичками, як читання, письмо, арифметика. Комп’ютер прагнуть опанувати всі – від дошкільника до пенсіонера, а при прийомі на роботу відповідну компетенцію не вимагають хіба що тільки від прибиральниці. Причому, якщо ще років 10-15 тому цілком вистачало елементарних знань, то для сучасних роботодавців цього мало.

Курс “Комп’ютерна грамотність”

То як налагодити дружні стосунки з обчислювальною технікою? На поміч поспішає курс «Комп’ютерна грамотність», який проводиться на базі Громадського майданчику «ХочуБуду». Професійна викладачка – Оксана Луньова допомогає слухачам знайти спільну мову з комп’ютером і програмами, які сьогодні потрібно юзати кожному. На минулих двох заняттях учасники працювали з зображеннями, малювали фігури, працювали з колонтитулами та колонками.

Ми раді, що можемо допомогти просунутися в оволодінні комп’ютером та мережею Internet тим, хто цього дуже потребує!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність