Позитивні емоції + знання + корисні кейси + цікаві знайомства = навчальна програма “Академія можливостей”

Як отримати позитивні емоції, корисні кейси та водночас завести цікаві знайомства в молодіжній сфері? Під час нашої навчальної програми «Академія можливостей», цим і займаються новоспечені Агенти змін!

Навчальна програма “Академія можливостей”

Хлопці і дівчата під час четвертого модулю познайомилися із чудовою тренеркою Ольгою Шелест, яка є експерткою в питаннях базових засад молодіжної політики, локального фандрейзингу і молодіжних центрів з 11-річним досвідом роботи.

Триденний тренінг за програмою «Молодіжний працівник», який вони пройшли, – це потужний заряд знань, практики та відповідей тренерки на серйозні питання. Так, друзі, відпочивати та нудьгувати під час навчання не вдається і кожен з учасників є активним, уважно слухає лекції та одразу практикує разом із іншими набуті знання та навички через вправи та виконання різних завдань. Ось, наприклад, одним із завдань було виконання таких вправ під час гри: «Міжсекторна молодіжна політика в Україні», «Хто працює з молоддю в Україні», «Молодіжна політика – європейський підхід», «Робота в громаді», «Сходинки участі».

А ще учасники і учасниці дізнались багато інформації про молодіжну політику, якою раніше не володіли – вони зрозуміли хто такий молодіжний працівник, розглянули його завдання та компетенції. Також обговорювали визначення, поняття активізації та мобілізації громади, розбирали можливий розвиток громади та роль молодіжного працівника, форми роботи з молоддю в Україні та дивились портфоліо молодіжної роботи Ради Європи. І це тільки четвертий модуль, далі на молодь чекає також тільки корисна і вкрай необхідна інформація.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей