Другий захід “Жива бібліотека” пройшов на ура

Захід “Жива бібліотека”

Всі зацікавлені жителі Луганської області вчора мали змогу погортати «живі» книги, потрапивши до Громадського майданчику «ХочуБуду» на захід «Жива бібліотека». Якщо ви з якихось причин не скористалися такою крутою можливістю – читайте публікацію, дивіться відео-ролик та ставте лайк!

Отже, після проходження скрінінгу та обробки рук за допомогою санітайзерів, кожен з читачів надягнув захисну маску і відправився у цікаву півтора-часову подорож сторінками присутніх книг, щоб отримати корисну та конче потрібну йому інформацію про громадську діяльність.

Як ви вже зрозуміли, головна тема заходу була представлена трьома різноманітними книжками-представницями громадського сектору Луганської області – Галиною, Оленою та Оксаною.

Галина Посвалюк – виконуюча обов’язки директорки обласної комунальної установи «Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень» розповіла свою історію про громадську діяльність, з чого починала та як з’явилася ГО «Покоління «ЗЕД». Також учасники заходу дізнались, що завдяки знанням іноземних мов, Галина вдало співпрацює з міжнародними організаціями.

Яскрава представниця громадського сектору Луганської області Олена Ніжельська поділилася своїм багаторічним досвідом роботи в громадській діяльності. Активістка розповіла про те, з якими труднощами зтикалася, але, не дивлячись ні на що, продовжувала працювати на благо громади та розвивати її, та як вирішила бути депутаткою. Цікаво було слухати історію створення платформи «Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець» , яка сьогодні дозволяє впливати на соціально-політичні процеси в регіоні.

Оксана Луньова розказала про можливості для волонтерів та як стати координатором декількох проєктів, водночас будучи заступницею голови громадської організації. Було цікаво слухати про те, як в тяжкі хвилини життя знаходити в собі сили і рухатись далі, не дивлячись ні на що, поєднуючи роботу, сім’ю та громадську діяльність.

Час пролетів дуже швидко, але відвідувачі заходу встигли насолодитися «живими» книгами вдосталь та отримати питання на свої відповіді. Із розумінням того, що мотивуватися можна кожним днем, сім’єю, людьми, дітьми, учасники відправилися додому в позитивному настрої, з нетерпінням чекаючи анонсів наступної «Живої бібліотеки».

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом з нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей