Творчий майстер-клас “Виготовлення іграшки з фетру”

Цієї суботи Громадський майданчик “ХочуБуду” знову поринув у творчість разом із сєвєродонецькою майстринею Юлією Кисловською. Учасниці майстер-класу потрапили у світ дитинства, роблячи милі іграшки із фетру.

Творчий майстер-клас

З фетром дуже зручно працювати. Якщо ви не знали, це самий невибагливий і зручний в роботі матеріал, який відмінно ріжеться, клеїться і не обсипається. Застосовувати його можна в самих різних видах рукоділля: від іграшок до скрапбукінгу. Але при цьому фетрові вироби м’які, з красивою текстурою, міцні і не рвуться.

Тому, ми вирішили на минулому майстер-класі працювати саме із фетром і виготовити з нього яскраві театральні іграшки. Дивіться у відео-роліку, як пройшов наш творчий захід, реєструйтесь на наступний безкоштовний майстер-клас за посиланням та приходьте творити до Громадського майданчику “ХочуБуду”.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Отримуйте відповіді на свої запитання:

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade