Сєвєродонецьк має таланти!

Творчий вечір

Минулий тиждень був багатий на спілкування із творчими особистостями. Уявляєте, в стінах Громадського майданчика «ХочуБуду» мешканці та гості нашого міста зустрілися одразу з декількома місцевими артистами: Дмитром Ратинським, Ярославом Кривобок, Ляною Одинець та Юрієм Новіковим. Це було неймовірно! Хто був присутній на виступах – ставте лайк публікації та діліться враженнями у коментарях!

Відвідувачі заходу отримали можливість відволіктися від буденності та насолодитися співом, живою музикою та стендапом артистів. Під час виступів присутні поринули в атмосферу творчості, отримали безліч позитивних емоцій та залишились задоволені проведеним заходом – про що ми отримали зворотній зв’язок.

«Мені все дуже сподобалось. Частіше проводьте такі заходи» – сказала одна гостя. Звичайно, наші любі, ми проведемо творчий вечір ще. Тому, якщо ви хочете відпочити та водночас почути талановиті виступи артистів – слідкуйте за анонсами на facebook-сторінці організації або іnstagram-акаунті ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та приходьте на захід до Громадського майданчику «ХочуБуду» 11 грудня 2020 року.

*Відвідування заходу “Творчий вечір” є безкоштовним.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #творчийвечір