Запрошуємо до клубу настільних ігор “GameBoss”

Чи корисно грати в настільні ігри?

Звичайно! Це завжди весело і захоплююче! А ще – це чарівний ключ до збереження активності і здоров’я розуму! Різні люди з різними потребами і здібностями збираються за одним столом з однією метою – цікаво й корисно провести час.

Клуб настільних ігор “GameBoss”

Ось невеликий список, який відповість на питання – чому грати у настільні ігри потрібно і важливо:⠀ – гарне самопочуття забезпечене, – пам’ять тренується та покращуються пізнавальні навички, – знижується рівень стресу, – та підвищується рівень імунітету.

Ми навіть не кажемо про отримання вмінь логічно мислити, прораховувати ходи на кілька кроків вперед, аналізувати отриману інформацію. Ігри допомагають також розвивати посидючість і уважність, прагнення рухатися до поставленої мети, долаючи певні перешкоди і перепони.

Вміння тренувати свій емоційний фон в грі проявляється у всіх: і у маленьких, і у великих. Радість перемог і гіркота поразок – все як у житті, але в безпечному просторі.

Тому приходьте, грайте в улюблені настільні ігри, насолоджуйтеся життям і будьте здорові!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє! Реєструйтеся за посиланням, приходьте у цю неділю до клубу «GameBoss», грайте та отримуйте море позитиву. Місця вистачить всім!

Коли: 4 жовтня з 15:00 до 19:00.

Де: Громадський майданчик “ХочуБуду” (м. Сєвєродонецьк, Гагаріна, 78 б).

Дзвоніть за номерами: +38 (095) 105 73 39; +38 (095) 045 46 95.

Пишіть у месенджер Facebook чи direct Instagram.

*Відвідування клубу настільних ігор «GameBoss» є безкоштовним. **На відео-ролику ви побачите, як пройшла зустріч учасників клубу минулої неділі.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #gameboss