Перше знайомство з програмою на курсі “Adobe Illustrator”

Щоб кожного разу під час запуску програми “Аdobe Illustrator” не дивуватися її незвичному інтерфейсу та великій кількості незрозумілих кнопок – треба її добре вивчити. Що і роблять слухачі курсу “Аdobe Illustrator” разом із викладачкою Тетяною Вінніченко, який стартував минулої суботи на Громадському майданчику “ХочуБуду”.

Курс “Аdobe Illustrator”

Під час заняття Тетяна ознайомила слухачів із елементами інтерфейсу, показала як працюють вікна документів, навчила вправлятися з інструментами масштабу та прокрутки, оглянула основні панелі роботи та провела практичну роботу зі створення нового файлу та установки його базових параметрів.

Отже, знайомство з основними інструментами відбулося. Деякі з слухачів тепер не дивляться на великий Illustrator як на нескінченний світ, бо знають, що кожна його частина дарує величезну кількість можливостей в плані самореалізації!

Залишилось закріпити отриманні знання та потроху підвищувати свій рівень професіоналізму в ході практичної роботи вдома. І побачите, що кожного разу ця крута програма буде викликати у вас почуття захоплення, а нові версії в ході установки подарують почуття ще більшої могутності в віртуальному світі ваших дизайнерських проектів.

Далі буде…

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #adobe illustrator