П’ятий модуль навчальної програми “Академія можливостей” пройдено!

Друзі, то що, вам цікаво як пройшов п’ятий модуль навчальної програми «Академія можливостей»? А от ми і розкажемо!

Навчальна програма “Академія можливостей”

Минулі субота і неділя пройшли плідно та з користю. Олександр Кашлаков розповів хлопцям і дівчатам, що таке проєктна команда та проєктний цикл. Розбирали цільову групу та зацікавлених сторін, стейкхолдерів. Пропрацювали змістовну складову, індикатори успішності, оцінку та моніторинг проєкту.

Тепер учасники навчальної програми знають з чого потрібно починати візуалізацію проєкту та створення креативної складової. Далі понеслося: організаційні інструменти координації виконання проєкту, партнерство та взаємодію з громадою, стратегування, кризовий менеджмент… Це тільки деякі з питань, що було розглянуто на тренінгу.

Бачите, як ми і обіцяли – модуль пройшов насичено. Учасники, ввібравши в себе знання, надані тренером, готові реалізовувати проєкти соціальної дії у своїх громадах вже сьогодні.

Знання учасниками отримано, позитивні емоції через край, а гарного настрою їм вистачить аж до наступного модуля! Ми впевнені! Отже, підписуйтесь на наші сторінки у facebook та іnstagram, слідкуйте, читайте новини першими та не забувайте ставити лайки до публікацій!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей