Комп’ютерні навички дуже важливі!

Особливо при пошуку роботи, бо практично будь-яка вакансія вимагає комп’ютерної грамоти. Тому вчитися треба, що і роблять слухачі на заняттях курсу «Комп’ютерна грамотність».

Курс “Комп’ютерна грамотність”

На минулому занятті жінки і чоловіки навчилися будувати графіки та діаграми у програмі Exel, робити розрахунки та познайомилися із логічною функцією «якщо».

Excel – це незамінний універсальний аналітичний інструмент для динамічного рішення обчислювальних задач. Ця програма допомагає поліпшити якість нашого сучасного життя в рази, бо її можна активно застосовувати навіть для ведення сімейного бюджету, складання кошторисів, планування ремонту і безлічі інших життєвих завдань, які кожен день ставить перед собою сучасна людина.

Тому навички роботи в цій програмі допомагають швидко, легко і якісно справитися з великою кількістю подібного роду завдань як на роботі, так і вдома.

До речі, 26 жовтня стартує набір до другої групи курсу. І ми запрошуємо вас зареєструватися до навчання за посиланням та отримати знання комп’ютерної грамотності від викладачки курсу Оксани Луньової.

Час проведення занять: ПН та ВТ з 16:30 до 18:00.

Тривалість курсу: з 26 жовтня по 15 грудня 2020 року.

*Навчання для слухачів курсу безкоштовне.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Для більш детальної інформації дзвоніть за телефонами:

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність